22 Temmuz 2016 Cuma

Haybeden Gerçek Üstü Aşk Film Mi Oluyor ?

En son oynadığı film Son Umut olan Yılmaz Erdoğan'dan yeni bir film geleceği söyleniyor.Fakat film hakkında net bir bilgi yok.


Geçmişte Bir Demet Tiyatro sahnesinde Demet Akbağla oynadığı oyun olan Haybeden Gerçeküstü Aşk adlı oyunun film olacağı söyleniyor.Film hakkında birçok şey söyleniyor fakat net bir bilgi değil diye belirtiliyor.



Sizlere bu söylentilere aktarayım:Yılmaz Erdoğan'ın bu filmde hem senarist,yönetmen ve oyuncu olarak karşımıza çıkacağı,filmin yapımcılığını Bkm'nin üstleneceği söylentiler arasında.Filmin oyuncu kadrosuda Gupse Özay,Büşra Pekin,Aylin Kontente,Şebnem Bozoklu,Fatih Artman,Çağlar Çorumlu,Serkan Keskin,Bülent Emrah Parlak ve tabi ki tiyatro oyununda olduğu gibi sanırım başrolde de Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan oynacağı söylentiler arasında.


Bir romantik-komedi filmi olacak olan Haybeden Gerçeküstü Aşk adlı filmin 3 Şubat 2017'de vizyona gireceği söyleniyor.Fakat baştan beri belirtiğimiz gibi bilgilerin net olmadığı söyleniyor.Bilgilerin gerçekliğini öğrenmek için beklemekten başka çare görünmüyor gibi.

0 yorum: